Sari la conținut

Bun venit la HealthUnBound

HealthUnBound este un grup de profesioniști germani cu misiunea de a inspira lumea să stabilească și să atingă obiectivele de sănătate și fitness. Ne concentrăm pe exerciții fizice, dietă, nutriție și meditație.

Suntem o organizație publică non-profit care își propune să îmbunătățească educația și prevenirea sănătății. Promovarea obiceiurilor sănătoase, cunoașterea științelor sănătății și cercetarea sunt cei trei piloni ai acestei unități, iar provocarea finală este de a contribui la reducerea incidenței celor mai frecvente boli în societatea modernă. În calitate de echipă de specialiști și cercetători medicali, promovăm și dezvoltăm proiecte inovatoare menite să difuzeze cunoștințe în domeniul științelor sănătății, să educăm publicul larg și să optimizăm utilizarea resurselor disponibile. Servim ca o rețea socială pentru femei și bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 75 de ani care doresc să ducă un stil de viață mai sănătos.

Obiectivele noastre principale sunt:

  • Promovarea schimbului de cunoștințe în societate.
  • Organizarea de seminarii, publicații și studii privind științele sănătății.
  • A face un stil de viață sănătos public și promovarea.

Specialiștii noștri se bucură de o carieră în medicină, sănătate, tehnologie și cercetare și management. Această caracteristică ne face un grup multidisciplinar și specializat care răspunde nevoilor diferitelor grupuri sociale. Avem experiență în a contribui la excelența profesională în schimbul, formarea și diseminarea cunoștințelor medicale către populație, îmbunătățind astfel calitatea vieții oamenilor.

Obiectivul principal al HealthUnBound este de a promova îmbunătățirea gestionării sănătății prin activități în domeniul sănătății, farmaceutic, biotehnologie, prelucrarea alimentelor, tehnologia sănătății și informarea și comunicarea.

HUB: HealthUnBound