Sari la conținut

Varydex – compoziţie, prospect, pareri, forum, preț, farmacie

 • de

varydexVarydex este un nou gel-cremă cu o tehnologie unică și o formulă exclusivă, creat pentru sănătatea și frumusețea picioarelor, care ajută la combaterea și prevenirea venelor varicoase.

Varydex este un produs absolut garantat și funcțional, datorită faptului că conține numai ingrediente 100% naturale. În scurt timp, vă veți simți picioarele mai ușoare și mai frumoase, iar țesuturile vor fi în sfârșit hrănite în profunzime. Haideți să descoperim împreună acest gel cremă inovator!

Ce este Varydex și cum funcționează?

Varydex este un nou gel-cremă, testat dermatologic, conceput pentru a ajuta toate acele femei care încearcă să lupte în fiecare zi cu varicele supărătoare care afectează sănătatea și frumusețea picioarelor lor. Produsul va fi livrat direct la domiciliu sub forma unui gel cremos, într-o sticlă practică de 50 ml, cu un dozator practic pentru a preveni risipa de produs și un capac închis ermetic pentru a asigura prospețimea.

Tehnologia unică a gelului-cremă Varydex previne formarea varicelor, eliminând odată pentru totdeauna varicele existente. Utilizarea regulată a produsului va stimula, de asemenea, circulația corectă a sângelui, eliminând rapid orice semne de oboseală a picioarelor.

Picioarele dvs. vor fi mai hrănite și mai hidratate, datorită formulei unice Varydex, care va asigura absorbția cremei în diferitele straturi ale țesutului. Acțiunea sa extraordinară va garanta rezultate vizibile în lupta împotriva problemei enervante a venelor varicoase și, de asemenea, va ajuta la prevenirea apariției acestei afecțiuni în viitor.

Rezultatele vor fi rapide și ușoare, iar tu vei putea în sfârșit să spui adio efectului „picioarelor obosite”. Dăruind în schimb o lejeritate și o putere de a face față noii zile, care va dura până la sfârșitul zilei.

Compoziția cremei Varydex

Adevărata forță a gelului-cremă Varydex constă în compoziția sa absolut 100% naturală. Combinând într-un singur produs ceea ce este necesar pentru a oferi cea mai bună ameliorare a varicelor, redând luminozitatea și sănătatea picioarelor obosite.

Compoziția cremei Varydex

Un alt avantaj al gelului-cremă Varydex este că nu conține absolut niciun fel de parabeni, coloranți, vaselină, parafină, parfumuri sintetice sau OMG-uri. Se folosesc numai următoarele ingrediente naturale și certificate:

 •     Uleiul de mentă, deoarece sarcina sa este de a da lejeritate picioarelor, eliminând senzația enervantă de oboseală și tensiune.
 •     Extractul de flori de arnică, a cărui sarcină este de a stimula circulația locală a sângelui și de a elimina vânătăile care se găsesc în stadii incipiente.
 •     Castanul de India, conceput pentru a combate varicele și tromboflebita, pentru a crește permeabilitatea capilară și pentru a elimina umflăturile și inflamațiile.
 •     Ginkgo bilboa, a cărui sarcină este de a face pereții vaselor de sânge mai flexibili, de a reduce tensiunea arterială și de a asigura sănătatea creierului.

Cum se utilizează crema Varydex pentru vene varicoase?

Varydex este foarte ușor de utilizat și îl puteți folosi chiar și atunci când sunteți departe de casă. Ambalajul practic înseamnă că îl puteți lua întotdeauna cu dvs. atunci când călătoriți. Crema Varydex gel trebuie masată în zonele afectate până când este complet absorbită de piele.

Utilizarea regulată a gelului-cremă timp de o săptămână și jumătate va asigura o reducere vizibilă a semnelor de varice, va hrăni și va întări pielea picioarelor, va elimina micile fisuri și orice microtăieturi.

Crema trebuie aplicată după cum urmează:

 •     Luați o cantitate mică de cremă și aplicați-o pe zonele care urmează să fie tratate.
 •     Se întinde uniform pe ambele picioare și se masează ușor până la absorbție.
 •     Repetați procedura de două ori pe zi.

Durata și eficacitatea tratamentului sunt individuale și depind direct de gravitatea bolii. Utilizarea pe termen lung ajută la prevenirea și tratarea mai bună a varicelor.

Contraindicații pentru utilizarea gelului Varydex pentru venele varicoase

Varydex a fost supus unui număr de studii clinice (nu pe animale) înainte de a fi comercializat. Nu există contraindicații sau efecte secundare pentru piele sau pentru utilizator.

Trebuie luată în considerare doar posibilitatea unei alergii la unul dintre ingredientele produsului. Din acest motiv, se recomandă întotdeauna să testați mai întâi produsul pe o mică porțiune de piele. Acest lucru este, de asemenea, recomandat:

 •     Țineți produsul departe de copii;
 •     A se păstra departe de sursele de căldură;
 •     Nu consumați și folosiți crema doar conform recomandărilor de pe ambalaj, nu metode sau aplicații DIY.

Contraindicații pentru utilizarea gelului Varydex pentru venele varicoase

Recenzii de la persoane care au folosit Varydex gel cremă pentru picioare și vene varicoase

Mai jos sunt câteva recenzii găsite pe forumuri de la persoane care au folosit crema. Aceștia au lăsat mărturii după ce au folosit produsul, revizuind personal experiențele lor:

    Folosesc în mod regulat gelul-cremă Varydex pentru că am suferit de varice și mi-a rezolvat toate problemele. Acum simt că picioarele mele sunt mai ușoare și cu siguranță mai frumoase. Îl recomand tuturor.

Am început să folosesc acest produs pentru oboseala picioarelor. Îl folosesc în mod regulat noaptea și funcționează foarte bine. Singurul dezavantaj, în opinia mea, este că ambalajul este prea mic și ajung ușor să mă împing să îl cumpăr din nou și este prea scump pentru mine.

Îmi place foarte mult crema Varydex, se absoarbe rapid și funcționează foarte bine. Venele mele sunt din nou absorbite și picioarele mele se simt mult mai bine. Efectul de oboseală a dispărut oarecum. Sfat.

Cât costă crema Varydex și de unde pot să o cumpăr?

Produsul original Varydex Cream cu un tub de 50 ml este un produs care poate fi găsit numai pe site-ul oficial al vânzătorului. Prețul este de 39 de euro pe pachet în loc de 78 de euro, ceea ce înseamnă o reducere de 50%.

Nu este recomandat să cumpărați din farmacii, parohii, saloane de înfrumusețare sau din locuri precum Amazon, ebay etc. Pentru a evita frauda sau un produs neoriginal.

Achiziția este foarte simplă: completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră personale; așteptați un apel din partea operatorului pentru a finaliza achiziția; livrarea este gratuită, iar plata se face în momentul livrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

HUB: HealthUnBound